Een groot stadsspel

Smoov’Gaming doe de leerlingen doorheen Brussel reizen. Alle ingeschreven scholen strijden tegen elkaar tijdens dit grote mobiliteitsspel.

Met één smartphone per team van 3 à 4, gaan de leerlingen op weg naar verschillende plekken in de stad. Hierbij combineren ze verschillende vervoersmiddelen en proberen ze zich zo efficiënt mogelijk te verplaatsen.

Wanneer de leerlingen aan komen op de plek, aangeduid in de app, moeten ze een opdracht uitvoeren om zo zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Na 3u spelplezier, ontmoeten alle groepen elkaar in de Sint-Gorikshallen in het centrum van Brussel, waar ze hun ervaringen kunnen delen. De winnende groepen worden hier in de bloemetjes gezet met leuke prijzen.


Een app op maat

Om de Smoov’Gaming te kunnen spelen, moeten jullie de applicatie OMG! (Oh My Guide, van Bobbystone sprl) installeren. De dag van het spel, zal elke groep een persoonlijke code ontvangen om het spel op te starten.

Kaart van de
Smoov’Gaming 2023

Deze kaart wordt elk jaar geüpdate met de ingeschreven scholen.

In het roze : locaties met een uitdaging

In het geel : locaties met een BONUSopdracht

In het rood : finale verzamelpunt: Sint-Gorikshallen

De S-trein in Brussel

Wisten jullie dat je je ook binnen Brussel efficiënt met de trein kan verplaatsen? S-treinen verzorgen het voorstedelijke treinaanbod in Brussel. Met maar liefst 34 stations verdeeld over 12 trajecten is er altijd een halte in de buurt van je bestemming!